VÆRKSTED - SERVICE

Bilservice - når din bil fortjener det bedste
Trænger din motorcykel eller din bil til en kærlig hånd? Så er der hjælp at hente hos din lokale bil mekaniker i Aalborg.
Hos Jensens Bike & Cars udfører vi alle former for bilservice og reparationer på motorcykler. Hvad enten din bil eller motorcykel skal have skiftet dæk, eller du bestiller service på den, sikrer vi dig en professionel behandling til en konkurrencedygtig pris. Vores værksted ligger i Nørresundby i Nordjylland, og hvad enten du henvender dig som privatkunde eller som erhvervskunde, står vi altid klar til at tage imod dig og dit køretøj. 
Mekaniker med uddannelse og erfaring bag sig
Vi har tilsammen mange års erfaring på vores værksted, og hver enkelt mekaniker er uddannet inden for feltet. Vi prioriterer din tilfredshed meget højt, og vi har altid fokus på at tilbyde dig en løsning, som svarer til dine forventninger og behov. Både når det kommer til pris og udførelse af bilservice eller reparation af motorcykler
Skal du have skiftet dæk?
Er det blevet tid til at skifte til sommer- eller vinterdæk, eller er dine dæk ved at være godt slidte, kan vi hjælpe dig. Som en del af vores bilservice monterer vi gerne dæk på din bil eller din motorcykel, og har du behov for at anskaffe dig nye, klarer vi også det. Vi er altid leveringsdygtige i både dæk og fælger til fornuftige priser. 
Vinteropbevaring af motorcykel nær Aalborg
Mangler du et sted at opbevare din motorcykel om vinteren, kan vi håndtere det. Når vi opbevarer din motorcykel, sørger vi for, at den er klar til at komme ud at køre igen, når det bliver forår. Så er der helt styr på dæktryk, batteri og lys med mere.  
Kontakt din mekaniker - det er uforpligtende
Du kan altid kigge forbi vores værksted eller give os et kald på telefon 27 64 87 87. Send alternativt en e-mail på info@jensensbike-cars.dk.

Vores Motorcykel Værksted

Overvejer du at sælge din bil?

Vi mangler gode brugte biler - få en super pris nu!  Kontakt os